Depressie.

 

Als het Brein steeds aan het werk is, als  gedachten niet stil staan, je constant piekert, het doemdenken  aanstaat, je geen rust kan vinden, zal het gevolg zijn dat jouw energie level steeds verder naar beneden zakt. Jouw mentale weerbaarheid verdwijnt langzaam. Echter, iets in jou, zegt al heel lang, dat je door moet gaan, en alles onder controle hebt, en deze stem gewoon nu even moet negeren. Van binnen weet je, dit voelt en gaat niet goed, maar een andere stem zegt, het lukt wel, ga door, en laat je niet kennen.  Maar ondertussen vloeien de energieën steeds meer uit je lichaam. Als anderen erbij zijn, dan gaat het nog wel, maar als je alleen bent dan zit je in zak en as, en niemand die het ziet. Denken en functioneren wordt steeds zwaarder. Liever ga je niet op bed,  dan wordt het nog erger. En als je wakker wordt, weet je dat je niet op wil staan, maar  het liefst in bed blijft liggen.

 

Een vicieuze cirkel, gedirigeerd door het EGO. Je bent aan het overleven, al jaren.

 

Ergens was er misschien nog een weg terug,  maar dat ligt al ver achter je.  Je acteert en leeft niet meer vanuit jezelf maar vanuit programma’s.

 

Voor de buitenwereld zal het ook op gaan vallen, hierdoor moet  je nog harder je best doen, kost het je nog meer energie. En langzaam gaat het kaarsje uit….

Ervaar jij, dat je vastgeketend bent in jouw doen en laten?

 

Misschien heb je al hulp gehad, en dat werkte niet. Of werkte het maar even? Je weet dat je je niet meer op jouw spoor beweegt. 

 

Met mijn manier van therapie geven, heb ik een succesratio van 95%.

 

Laat je verassen, en kies voor jouw geluk.

 

Wacht niet langer, neem contact op.