De KrachtVrouw.

 

De vrouw van vandaag leeft in een grote uitdaging. We komen uit een mannenwereld, en in de laatste 40 jaar is de ontwikkeling van de vrouw erg snel gegaan.  De mentale en psychologische ontwikkeling van de vrouw,  is zeker gemaakt. Maar de emotionele groei is helaas achter gebleven.

 

De Krachtvrouw weet waar ze staat, waar ze heengaat en dat ze daar in Balans is. Balans betekent, evenwicht in het psychisch, mentaal en emotioneel systeem.

 

Wil jij ook een krachtvrouw zijn?  Dan zal je aan het evenwicht van dat balans moeten gaan werken. Om te voorkomen dat er uiteindelijk verschillende klachten naar boven komen drijven, zoals:

 

Onzekerheid,   Kan ik het wel?

Angsten,  Doe ik het wel goed?

Lichamelijke klachten, zoals, hoofdpijn, nekpijn en rugpijn.

Vermoeidheid.

 

Een KrachtVrouw leidt haar leven, en dat is niet gerelateerd aan carrière of materialisme.  Dit zou echter wel kunnen.  Een KrachtVrouw leidt haar leven zoals zij dat wil. Niet afhankelijk van een ander te zijn, behalve in haar eigen keuze om met die ander samen te leven. In het leven zoals zij dat wil, komen zeker compromissen voor, maar de vraag is, of zij  vanuit haarzelf het daar mee eens is, of niet.

 

Sterk staan in wie je bent, van uit het Authentiek zijn.

 

Hou van jezelf……

Wil jij dit, neem dan contact op.