Like Human Evolution op Facebook Volg Human Evolution op Linkedin Volg Human Evolution op Google Plus Volg Human Evolution op Twitter Human Evolution YouTube kanaal

Training/coaching voor ondernemers en personeel

Wat kan ik voor uw bedrijf betekenen?

Stress, agressie, verkeerde of ongemotiveerde communicatie, conflicten, onbegrip. Ze hebben allemaal negatieve invloed op het resultaat. Of het nu gaat om leidinggeven of verkoop, om montage, inkoop of advisering. Wat uw bedrijf ook levert, of het nu diensten zijn of producten, er zijn altijd mensen mee verbonden.

Door individuele medewerkers of teams bewust te maken van de mentale, psychische én emotionele aspecten die meespelen, ontstaat beweging en krijgen we een positief resultaat. De totale aanpak werkt!

Ondernemers

Wie houdt de ondernemer een spiegel voor?

Vaak staat een ondernemer er alleen voor. Natuurlijk heeft hij managers, vrienden en een partner die hem helpen en adviseren. Toch blijkt het moeilijk om visie en ideeën door en door te bespreken en kritisch te bekijken. Er is niemand die de ondernemer een spiegel voorhoudt. Door de jaren heen ontstaan er blinde vlekken waardoor efficiënt werken zowel in het bedrijf als in het gezin eronder lijden.

Ik train en begeleid ondernemers en managers door middel van persoonlijke sessies. Hierdoor ontstaat een beter ondernemerschap, een heldere visie en leer ik hoe om te gaan met het nemen van beslissingen, personeel, verantwoordelijkheid, stress en de balans tussen privé en zakelijk.


Meer weten?

laatste recensies

Niek uit Hengelo
Spreker Saxion - Hartstikke goede spreker! Te gast geweest op Saxi...lees meer »»
A W uit Bad nieuweschans
het is weer leuk in huis. - Mijn dochter was vaak boos vooral tegen mij en de ...lees meer »»
Lees alle recensies - Recensies toevoegen

Laatste Blog

12 december 2017
Hoogsensitieve gevoelige kinderen - Herkennen van en omgaan met een hoogsensitief kind Hoogsensitieve kinderen hebben soms moeite met naar school gaan. Zij doen er zoveel indrukken op, dat zij moe...
Lees meer