Like Human Evolution op Facebook Volg Human Evolution op Linkedin Volg Human Evolution op Google Plus Volg Human Evolution op Twitter Human Evolution YouTube kanaal

Bewustzijn is de basis van iedere training

Informatie krijgen en die informatie toepassen.
Niet omdat het moet, maar omdat het inzicht er is. Er is bewustzijn.

Helaas schieten de meeste trainingen hun doel voorbij. Of het nu gaat om verkopen, presenteren, leiding geven of delegeren. Mensen moeten vanuit hun mogelijkheden en onmogelijkheden functioneren en eventueel hun gedrag aanpassen. Niet omdat een ander dat vindt, maar omdat ze zelf inzien dat het anders beter kan.

Vandaar dat ik in mijn trainingen vooral oog heb voor de manier waarop de cliënten reageren op de informatie die ze krijgen. Of die informatie binnenkomt en of ze inzien dat hun manier van werken prettiger, beter, effectiever kan.

Het gaat bij trainingen niet zozeer om de feitelijke informatie, maar om de manier waarop de cliënt de informatie ontvangt, verwerkt en gebruikt. Hij moet zich bewust worden van zijn beperkende, verstorende oordelen en overtuigingen. Negatieve emoties en weerstand staan iedere vorm van gedragsverandering in de weg. Dat is normaal.

Zo is het ook normaal dat veel mensen aversie voelen tegen trainingen, tegen alle trainingen. Weer veranderingen, daar zitten de meeste medewerkers niet op te wachten. Het is zaak om eerst die bewuste of onderbewuste aversie weg te nemen of op te lossen en pas dan heeft de training nut. Pas dan is er ruimte voor bewustzijn.

Elke training maak ik desgewenst op maat, afhankelijk van de wensen en eisen van uw bedrijf.

Trainingen

  • Verkoop
  • Management
  • Veiligheid
  • Motivatie
  • Loyaliteit

Meer weten?

laatste recensies

Niek uit Hengelo
Spreker Saxion - Hartstikke goede spreker! Te gast geweest op Saxi...lees meer »»
A W uit Bad nieuweschans
het is weer leuk in huis. - Mijn dochter was vaak boos vooral tegen mij en de ...lees meer »»
Lees alle recensies - Recensies toevoegen

Laatste Blog

12 december 2017
Hoogsensitieve gevoelige kinderen - Herkennen van en omgaan met een hoogsensitief kind Hoogsensitieve kinderen hebben soms moeite met naar school gaan. Zij doen er zoveel indrukken op, dat zij moe...
Lees meer