Like Human Evolution op Facebook Volg Human Evolution op Linkedin Volg Human Evolution op Google Plus Volg Human Evolution op Twitter Human Evolution YouTube kanaal

Blog van Sietse Kaman

Hoogsensitieve gevoelige kinderen

Herkennen van en omgaan met een hoogsensitief kind Hoogsensitieve kinderen hebben soms moeite met naar school gaan. Zij doen er zoveel indrukken op, dat zij moe...Lees meer »»

Hoogsensitieve gevoelige kinderen

Trauma's

Trauma's verwerken Als normale verwerking niet meer lukt, ontstaat vaak een psychisch trauma. Een traumatische reactie bestaat uit hyperactivering, herbeleving...Lees meer »»

Trauma's

Balans

BALANS. Balans brengen is de basis functie van ons Brein. Net als de natuur, streeft ons Brein een constante balans na. Daar hoeven we niks voor te doen. Echt...Lees meer »»

Balans

Ego, Depressie, Moedeloosheid, Gevoel

Ego, ja daar hebben we er één. Een zeer oude bekende met een korte naam maar met een heel duidelijke stem in de mens. Je ego moet er voor zorgen dat je kan o...Lees meer »»

Ego, Depressie, Moedeloosheid, Gevoel

Vluchtmechanisme....

Vluchtmechanisme.... Ademhaling is een fysieke trigger en kan twee kanten op. Of het kan naar een staat van innerlijke rust of het slaat om naar onrust: je vl...Lees meer »»

Vluchtmechanisme....

Kwetsingen gezien Ego Versus het Gevoel? En, hoe wil jij in je vel zitten?

Waar lopen we het vaakst tegen aan als mens? Dat is gekwetst worden. Niemand wil gekwetst worden en toch gebeurd dat elke dag weer. Overal op de wereld. Kinde...Lees meer »»

Kwetsingen gezien Ego Versus het Gevoel? En, hoe wil jij in je vel zitten?

Hoe lang wil je nog ongelukkig blijven?

Hoe lang wil je nog ongelukkig blijven? Velen onder ons denken vanuit geluk te leven. Ze spiegelen de buitenwereld naar binnen. Zo wordt een baan, kinderen, va...Lees meer »»

Hoe lang wil je nog ongelukkig blijven?

Het huidige brein versus het oerbrein.

Altijd op de vlucht, het huidige brein versus het oerbrein. Wat velen niet weten, is hoe autonoom het brein werkt. Ondanks dat we in 2015 leven is ons oerbrein...Lees meer »»

Het huidige brein versus het oerbrein.

Depressie.

Depressie? Depressie is geen ziekte. Depressie is een teken dat je systeem gezond functioneert. Het is een alarmsignaal dat aangeeft dat er iets in je psyc...Lees meer »»

Depressie.

Op bezoek bij Hoogma Webdesign (met video)

Zojuist even een bliksembezoek gebracht aan Hoogma Webdesign om nog wat zaken door te spreken over de website. Ik ben druk bezig om meer teksten te schrijven en...Lees meer »»

Op bezoek bij Hoogma Webdesign

Nieuwe website (met video)

Op dit moment werken we hard aan een nieuwe website. De site wordt volledig responsive gebouwd, dat wil zeggen dat de site zich automatisch aanpast aan het form...Lees meer »»

Nieuwe website

Meer weten?

laatste recensies

Niek uit Hengelo
Spreker Saxion - Hartstikke goede spreker! Te gast geweest op Saxi...lees meer »»
A W uit Bad nieuweschans
het is weer leuk in huis. - Mijn dochter was vaak boos vooral tegen mij en de ...lees meer »»
Lees alle recensies - Recensies toevoegen

Laatste Blog

12 december 2017
Hoogsensitieve gevoelige kinderen - Herkennen van en omgaan met een hoogsensitief kind Hoogsensitieve kinderen hebben soms moeite met naar school gaan. Zij doen er zoveel indrukken op, dat zij moe...
Lees meer