Like Human Evolution op Facebook Volg Human Evolution op Linkedin Volg Human Evolution op Google Plus Volg Human Evolution op Twitter Human Evolution YouTube kanaal

Balans

Balans

BALANS.

Balans brengen is de basis functie van ons Brein. Net als de natuur, streeft ons Brein een constante balans na. Daar hoeven we niks voor te doen.

Echter, door trauma’s, niet verwerkte emoties, indoctrinaties, beperkende gedachten raakt ons Brein in een soort stress modus. Het Brein gaat dan proberen weer balans te creëren.
Het Brein kan op zichzelf de veroorzaker niet weghalen en zal dus dan ook balans creëren terwijl de veroorzaker er nog ligt. Dit voelt en lijkt als een oplossing. Vandaar dat vele mensen onverwerkte emoties hebben. Het Brein blijft tegen de veroorzaker van onbalans vechten en dat noemen we de vicieuze cirkel.

Klachten nemen toe, doemdenken wordt groter, onrust in het lichaam stijgt en alle kleine dagelijkse emoties gaan voelen als mokerslagen.

Herken je dit, of bij iemand anders….. neem de stap en stel je hulpvraag.


Meer weten?

laatste recensies

Niek uit Hengelo
Spreker Saxion - Hartstikke goede spreker! Te gast geweest op Saxi...lees meer »»
A W uit Bad nieuweschans
het is weer leuk in huis. - Mijn dochter was vaak boos vooral tegen mij en de ...lees meer »»
Lees alle recensies - Recensies toevoegen

Laatste Blog

12 december 2017
Hoogsensitieve gevoelige kinderen - Herkennen van en omgaan met een hoogsensitief kind Hoogsensitieve kinderen hebben soms moeite met naar school gaan. Zij doen er zoveel indrukken op, dat zij moe...
Lees meer