Like Human Evolution op Facebook Volg Human Evolution op Linkedin Volg Human Evolution op Google Plus Volg Human Evolution op Twitter Human Evolution YouTube kanaal

Geen blabla maar is duidelijk en to the point en weet mensen op de juiste wijze

Ik heb de afgelopen jaren meerdere keren therapie gevolgd, in alle vormen en maten - helaas altijd zonder het gewenste effect.
Een aantal weken geleden ben ik in therapie gegaan bij Sietse en ik ben oprecht verbaasd en aangenaam verrast over het feit dat ik in vrij korte tijd enorme stappen heb gemaakt. Voor het eerst in mijn leven voel ik me meer en meer m'n authentieke zelf worden en maak ik voor het eerst keuzes voor mezelf, vanuit mijn eigen kracht.
Sietse is in staat om mensen direct aan te voelen, hierbij de juiste therapievorm te kiezen en met een diep medegevoel en zelfs een enorm gevoel voor humor cliënten te helpen te groeien en problemen aan te pakken. Hij gebruikt geen blabla maar is duidelijk en to the point en weet mensen op de juiste wijze te raken en te bereiken.

Voor degenen die op zoek zijn naar een hele goede therapeut: probeer eens een sessie, het is het echt waard!

Meer recensies lezen? Zie de recensiepagina

Zelf een recensie schrijven? klik hier

laatste recensies

Niek uit Hengelo
Spreker Saxion - Hartstikke goede spreker! Te gast geweest op Saxi...lees meer »»
A W uit Bad nieuweschans
het is weer leuk in huis. - Mijn dochter was vaak boos vooral tegen mij en de ...lees meer »»
Lees alle recensies - Recensies toevoegen

Laatste Blog

12 december 2017
Hoogsensitieve gevoelige kinderen - Herkennen van en omgaan met een hoogsensitief kind Hoogsensitieve kinderen hebben soms moeite met naar school gaan. Zij doen er zoveel indrukken op, dat zij moe...
Lees meer